Slide toggle

Frakt

BESTÄLLNING OCH FRAKT

Vi erbjuder fri frakt till alla våra kunder inom Sverige.

Alla beställningar av Celtinis produkter sker via webbutiken. När du har gjort din beställning kommer du att få en orderbekräftelse. Läs igenom den för att se till att all information är korrekt. Så snart din beställning behandlats, får du ett mail ifrån oss. Du kan räkna med att få din leverans mellan ca 2-3 arbetsdagar, rek har en leveranstid på ca 1-2 arbetsdagar och är spårbart. Beställningsvaror har ca 3 veckors leverans).  Om din produkt inte kan levereras i tid, kommer vi att meddela dig om detta. 

 

 

 

LEVERANS

Celtini har avtal med Postnord för leveranser. När ditt paket finns att hämta ut så kommer du att få en avi i brevlådan alternativt ett sms (om du angivit ditt mobilnummer vid beställning/registrering). Så fort du fått din avisering så kan du hämta ut ditt paket på ditt närmaste postombud. Observera att ändringar i leveranserna kan ske i samband med helger. Kontakta oss på kundtjänst via vårt kontaktformulär  alternativt maila till: info@celtini.com om ditt paket är försenat eller om du har andra frågor.

 

Outlösta paket kommer att återlämnas till oss. För alla paket som inte är inlösta, förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift. Dessa kostnader uppgår för närvarande till 250 kronor. Om du har frågor / problem när det gäller din leverans, vänligen kontakta vår kundtjänst info@celtini.com eller ring Postnord 0771-33 33 10 (Från utlandet: +46 771 33 33 10)
Öppettider: mån-fre 08.00-17.00.