Om Celtini

VÅR VISION

 

Celtinis vision är att ge våra kunder möjligheten att bära unika accessoarer med fina detaljer som ger det där lilla “extra”.

Celtini är mer än bara ett tidlöst varumärke utan också ett varumärke som inger förtroende och engagemang till våra kunder när det handlar om servicé och kvalité i våra produkter.

Alla våra smycken är omsorgsfullt handgjorda i mässing och Rhodiumpläterade samt pläterade i 18 k guld i en vakuum kammare i ca 10 dagar (vanlig plätering sker oftast i bad under några timmar).

Våra smycken är nickelfria och gjorda med handsatta Swarovski kristaller.

 

 

DESIGNERN

 

Vanessa Hunter är både grundare och designer bakom varumärket Celtini. Hon växte upp i centrala Göteborg och sedan barnsben så har har Vanessa varit fascinerad av smycken och allt som glittrar. En av hennes kära barndomsminnen var då hon fick chansen att kika i hennes mammas stora smyckesskrin. Den kreativa sidan har sedan följt med henne under hennes uppväxt. Vanessa är en person som älskar detaljer balanserat med det simpla som skapar harmoni. Kombinationen av hennes analytiska förmåga med sinne för detaljer är grunden för Celtini.

Varumärket Celtini är varumärkesskyddat och också skapat av Vanessa, med en personlig prägel.

 

Kommentera