Om Celtini

C E L T I N I 

Truly Elegance with a twist of trends

 

Celtinis vision är att ge våra kunder möjligheten att bära unika accessoarer med fina detaljer som ger det där lilla “extra”.

Smycken inspirerade av klassisk prägel kombinerat med trendiga influenser.

Celtini är mer än bara ett tidlöst varumärke utan också ett varumärke som inger förtroende och engagemang till våra kunder när det handlar om servicé och kvalité i våra produkter.

Kvalité är väldigt viktigt för oss och därför är våra smycken är omsorgsfullt handgjorda i mässing. Den plätering som vi använder oss av är Rhodiumplätering samt pläterade i 18 k guld i en vakuum kammare (standardplätering sker oftast i ett bad under några timmar) Det beskriver den tydliga skillnaden gällande kvalitén på pläteringen.

En del av våra smycken har även den vanliga pläteringen i 18 k guld/silver (detta står med under produktbeskrivningen på dessa smycken)

Våra smycken är tillverkade av komponenter från flera olika länder världen runt. Vi har ägnat flera års arbete via flera olika levernatörer för att få fram den bästa och mest prisvärda kvalitén på våra smycken.

Alla våra smycken är givetvis nickelfria och gjorda med äkta handsatta Swarovski kristaller.

 

 

DESIGNERN

 

Vanessa Hunter är både grundare och designer bakom varumärket Celtini. Hon växte upp i centrala Göteborg och sedan barnsben så har har Vanessa varit fascinerad av smycken och allt som glittrar. En av hennes kära barndomsminnen var då hon fick chansen att kika i hennes mammas stora smyckesskrin. Den kreativa sidan har sedan följt med henne under hennes uppväxt. Vanessa är en person som älskar detaljer balanserat med det simpla som skapar harmoni. Kombinationen av hennes analytiska förmåga med sinne för detaljer är grunden för Celtini.

Varumärket Celtini är varumärkesskyddat och också skapat av Vanessa, med en personlig prägel.

 

Kommentera